Cara Menang Game Bonus Bear Kis 918

Apabila anda mendengar nama Playtech ataupun 918Kiss, sememangnya anda dapat bayangkan game yang seronok dan berkualiti. Online kasino kini memang merata-rata boleh anda carikan. Tetapi, Kis 918 masih mampu menjadi salah satu pilihan kegemaran para pemain. Ini adalah kerana game mereka selalu digemari dan dicintai para pemain. Hari ini, mari kami share sikit kepada anda satu game yang memang kami rasa seronok, iaitu Bonus Bear.

Apa itu Bonus Bear?

Yang pertamanya, anda perlu tahu bahawa Bonus Bear merupakan satu slot game. Dalam game ini, terdapat sebanyak 5 gulungan simbol dan juga 25 garisan berbayar. Ini bermakna dalam setiap pusingan, para pemain akan mempunyai sehingga 25 peluang untuk menang. Game ini dikira agak mudah berbanding dengan game yang lain. Ramai pemain yang baru dan lama mengemarinya.

Permainannya mudah dan animasinya memang mantap. Walaopun ringkas dan mudah, anda mesti cuba Bonus Bear kerana game ini juga sangat menguntungkan. Sekiranya anda bernasib baik, anda boleh membawa pulang jackpot sebanyak 5000 syiling! Ini menjadikan Bonus Bear satu game yang menawarkan salah satu Jackpot yang paling besar. Jackpot juga tidak termasuk kemenangan yang terdapat dalam pusingan bonus.

Cara Main Bonus Bear Kiss 918

Bonus Bears adalah permainan dengan beberapa ciri bonus, termasuk putaran percuma, pengganda dan permainan percuma. Permainan ini juga mempunyai simbol liar, iaitu simbol beruang yang memang comel dan menarik. Sarang lebah adalah simbol penyebaran dan memicu pengganda, Mode Madu dan juga bonus pusingan yang percuma.

Simbol beruang boleh berfungsi untuk menggantikan semua simbol lain kecuali sarang lebah. Simbol ini juga mampu meningkatkan peluang anda untuk menang apabila muncul di mana-mana di gulungan. Ciri beruang yang liar memang sesuai untuk digunakan sebagai simbol liar.

Cara Menang Bonus Bear 918 kis

Satu ciri yang kami ingin memberi tahu anda adalah Mode Madu. Seperti beruang yang gemarkan madu, mode ini merupakan seperti satu bonus untuk para pemain. Mode ini akan diaktifkan apabila anda mempunyai sekurang-kurangnya 3 simbol sarang lebah dalam gulungan.

Pusingan bonus ini adalah agar pemain dapat mencari sebanyak madu yang anda boleh. Untuk ini, pemain harus membuat beruang memanjat salah satu daripada lima pokok dan mencari periuk madu. Semakin banyak didapati oleh beruang, maka semakin tinggi kredit percuma anda. Anda berpeluang untuk mendapatkan banyak pusingan percuma yang boleh memberi anda lagi banyak peluang untuk menang pula.

Seterusnya, satu lagi tips yang kami rekomen adalah untuk menaruh kesemua 25 barisan berbayar. Selain mendapat lagi banyak peluang untuk menang, kami juga mendapati bahawa sistem mereka macam memberi peluang kemenangan kepada mereka yang memang berani untuk menaruh banyak. Sudah banyak kali kami try, dan peluang menang memang lebih tinggi kepada mereka yang menaruh banyak dan tinggi.

Itu sahaja tips kami untuk Bonus Bear. Kami berharap anda akan menggunakan tips kami untuk menang dengan lebih banyak dan besar!